Wie zijn wij?

Wij (Wendy & Conrad) zijn de initiatiefnemers van deze online marktplaats voor paarden cursussen en trainingen.

Voor de cursisten.
Wij hebben als doel om de beste en de mooiste online cursussen en trainingen op één plaats aan te bieden. Zodat mensen die hun paard op de beste en vriendelijkste manier willen trainen weten waar ze terecht kunnen, waar ze kunnen zoeken naar de cursus of training die bij hen past.

Voor de aanbieders.
Wij nodigen alle paardenmensen en paardenbedrijven uit om hun cursus of training online te gaan aanbieden. Voor veel paardenbedrijven of paardenmensen is het niet weggelegd qua tijd of verstand van techniek om zelf online cursussen en trainingen aan te bieden. Terwijl zij wel super goed zijn in het trainen van paarden, daarom helpen wij deze bedrijven en mensen door voor hen al het werk uit handen te nemen.

Voor de paarden.
Wij willen de paarden een eigenaar geven die niet alleen van hen houdt maar ook een eigenaar  die graag investeert in zichzelf als het gaat om kennis, vaardigheden en verzorging van paarden.

Wat voor soort cursussen?
Dit kan van alles zijn, het kan gaan om theoretische kennis over paardengedrag, biomechanica, verzorging, etc. Het mag ook gaan over de verzorging van paarden, je kunt dan denken aan bekappen, paardenmassage, etc. Het mag natuurlijk ook gaan om hele praktische trainingen zoals horseagility, trailerladen, etc.
Natuurlijk horen hier ook cursussen en trainingen thuis die gaan over grondwerk of rijwerk waarbij het niet uitmaakt of het dressuur, western, rechtrichten of klassieke dressuur is.