Aanbieding ALLEEN nog geldig tot het einde van het JAAR!

KLIK op de afbeelding voor MEER informatie!

Koop alle (6) trainingen in 1 X voor €12 via iDeal

Koop alle (6) trainingen in 1 keer.

Je kunt ook alle trainingen in 1 x kopen.

  1. Online Grondwerk
  2. Online Longeerwerk
  3. Online Trailermak maken
  4. Advanced Duurtrainingen
  5. Advanced Kettingen
  6. Advanced Secundaire Reinforcers

De laatste drie trainingen zijn extra modules binnen het online grondwerk.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Online Grondwerk 2.0
Basis

Dit is een mooie introductie training om kennis te maken met clickeren en de 7 basisoefeningen. Je krijgt toegang tot een deel van het Online Grondwerk Jaarprogramma Goud, maar daar voor een prikkie van de prijs.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Online Longeerwerk Basis

Dit is een mooie vervolg training om meer met je paard te gaan en daarbij de clicker te blijven gebruiken. Je kunt deze training ook doen als je bezig bent om je paard vanaf groen op te leiden tot een rijpaard, of om een traditioneel getraind te herscholen en te leren hoe het is als er alleen maar positief en belonend wordt getraind.
We zetten jou en je paard graag op voor succes, daarom is het noodzakelijk dat je het grondwerk 2.0 basis hebt afgerond + de module duurtraining die zowel los te volgen is als in het online grondwerk 2.0 advanced programma zit. Of kunt aantonen middels een 'examen' dat jij de kennis en ervaring op andere manier hebt opgedaan.
Alleen dan is het voor ons mogelijk om te zorgen dat je succesvol dit trainingsprogramma doorloopt met als einddoel. Longeren met je paard op de cirkel met drie goede gangen aangeleerd middels positief en belonend trainen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Trailermak Maken
In 11 stappen

98% van de alle paarden is (volgens onze definitie) niet trailermak.
Wat is er leuker dan thuis van alles met je paard doen, inderdaad ergens anders met je paard wat leuks doen. Dan moet het alleen geen stress voor het paard en voor jou opleveren als je ergens anders heen gaat. Het is jammer als je dan dingen denkt als: zou hij er vandaag wel opgaan, hoe lang zal het duren als we terug willen, etc.
Een trailermak paard is iets wat wij iedereen gunnen, daarom hebben we ook deze cursus ontwikkeld zodat het voor iedereen mogelijk is om in zijn of haar eigen tempo hier thuis aan te werken (je kon tenslotte nergens heen ;-(
Trailermak, in onze ogen, betekent je paard overal en altijd binnen 60 seconde alleen kunnen laden zonder hulpmiddelen.
Wie wil dit nu niet!

Hieronder 3 advanced trainingen

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Duurtraining
Duur aan leren bij je paard.

Clickeren met je paard is leuk, maar met duur wordt alles nog leuker!
Je bent bent al bezig met clickeren op de grondwerk, je hebt ons online 7 basic / grondwerk 2.0 programma al afgerond of je hebt je 'Clicker Rosette Grondwerk Basis' behaalt en wil graag verder met clickeren. Je wilt van eenvoudige oefeningen naar oefeningen met duur. Je wilt dat je paard de 7 basis oefeningen doet volgens het concept 'zolang als'. Of je wilt dat je paard tijdens het rijwerk begrijpt dat hij oefeningen zoals de draf blijft tot doen totdat jij iets anders vraagt.
Dan gaat deze online cursus je helpen. We leggen uit waarom duurtraining belangrijk is, hoe je dit op de grond, tijdens grondwerk oefeningen kunt aanleren zodat je hier voordelen van hebt als je gaat rijden.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Werken met
Secundaire Reinforcers.

Clickeren met je paard is leuk, maar wat als de beloning niet meer voldoende is!
Je bent bent al bezig met clickeren op de grondwerk, je hebt ons online 7 basic / grondwerk 2.0 programma al afgerond of je hebt je 'Clicker Rosette Grondwerk Basis' behaalt en wilt graag verder met clickeren. Je wilt van eenvoudige oefeningen naar ingewikkelde, complexe of zwaardere oefeningen. Of je wilt het belonen voor eenvoudige of bekende oefeningen afbouwen zodat de beloning bij de vervolg oefeningen (weer) meer waarde heeft.
Dan is deze cursus perfect voor jouw, je leert te werken met secundaire reinforcers. We gaan de primaire beloningen afbouwen, door ze eerst te vervangen door aangeleerde (secundaire) beloningen en uiteindelijk gaan we stoppen met clicken voor het standaard repertoire. Het voordeel is dat je dezelfde beloningen kunt blijven gebruiken bij het longeerwerk of rijwerk terwijl dat deze meer van je paard vragen.
Click voor alle informatie, of meteen inschrijven op de afbeelding hiernaast.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Werken met Kettingen.

Clickeren met je paard is leuk, grondwerk 2.0 basis leert je enkelvoudige vragen, hoe gaaf is het als je meerdere vragen achterelkaar kunt stellen, oftewel een ketting van vragen (gedragingen) kunt vragen aan je paard!
Je bent bent al bezig met clickeren op de grondwerk, je hebt ons online 7 basic / grondwerk 2.0 programma al afgerond of je hebt je 'Clicker Rosette Grondwerk Basis' behaalt en wilt graag verder met clickeren. Je wilt van eenvoudige enkelvoudige oefeningen naar ingewikkelde meervoudige oefeningen. Waarbij je niet 1 vraag stelt en 1 keer clickt en 1 keer beloond, nee! Je wilt meerdere vragen achter elkaar stellen, waarbij je pas bij de laatste vraag clickt en beloont.
Dan is deze cursus perfect voor jouw, je leert te werken met kettingen, je leert om meerdere vragen, in deze training tot wel 7 vragen achter elkaar te stellen. Je paard voert dus 7 vragen achter elkaar uit, waarbij jij nog meer een keer hoeft te clicken en te belonen. Wij noemen dit werken met kettingen, de engelse term is 'backchaining'. Dit kunnen we alleen doen door gebruik te maken van het 'premack' principe, wat er voor zorgt dat de volgende vraag, de beloning is voor de vorige vraag. Als mensen dit zien dan zullen ze echt versteld staan van de kracht van clickertraining.
Nieuwsgierig geworden, click voor alle informatie, of meteen inschrijven op de afbeelding hiernaast.