Hoe train je duur bij je paard.

LETOP
Deze training is onderdeel van
ons afscheidscadeau aan de paardenwereld.
En vanaf 1 september 2020 is de prijs
1 euro
Mocht het niet werken mail dan even naar
conrad @ clickercoach . nl
(Zonder de spaties)

In deze cursus ga je ontdekken ...

 • Herken je dit?

  Je bent met grondwerk bezig en het aanleren gaat goed maar je paard iets voor langere tijd laten doen, dat lukt nog niet (zo goed).
  Je paard kent de 7 basis oefeningen maar jij wilt nu echt duur gaan trainen met je paard, maar hoe doe je dat.
  Je hebt gehoord van het ‘zolang als’ concept waarbij je paard voor langere tijd doet wat je vraagt, maar hebt nog geen idee hoe je dit kunt aanleren.
  Het clickeren gaat lekker, zeker op de grond, maar onder het rijden lukt het nog niet om je paard iets voor langere tijd te laten doen.
  Onder het zadel bij het rijwerk snapt je paard prima de draf hulp, maar hoe leer je je paard nu aan om langer te draven.

 • Wij herkennen het!

  Wij herkennen dit. Het aanleren van iets nieuws, nieuw gedrag bij je paard is simpel en eenvoudig. Maar dan komt de volgende uitdaging, hoe zorg ik dat hij het voor langere tijd blijft doen. Toen wij onze paarden de handtarget aanleerde, was het probleem dat ze maar 1 seconde onze hand aanraakte. Toen wij onze paarden vroegen om te blijven staan ging het voor een paar seconde goed maar wij wilde meer. Toen wij tijdens het rijwerk onze paarden draf leerde wilde we dat hij bleef draven totdat we iets anders vroegen.
  We hebben hulp gevraagd, op internet gezocht maar tevergeefs. Uiteindelijk hebben we het zelf opgelost en nu hebben we meer dan 10 strategieën om duur bij je paard aan te leren.

 • Wij kunnen je helpen!

  Soms is de beste manier om het zelf uit te vinden dan weet je daarna van de hoed en de rand. Het enige nadeel is dat het heel veel tijd, doorzettingsvermogen en frustratie kost. Wij willen jou dit allemaal besparen. Nadat we 10 strategieën voor duurtraining hadden gevonden hebben we deze aan honderden, nee misschien wel duizenden paarden aangeleerd.
  Al deze kennis en ervaring hebben we verbeterd en gebundeld in een training, een training waarmee jij in een paar uur kunt leren waar wij honderden uren over hebben gedaan, hoe mooi is dat?

 • Hoe!

  We hebben een mooi online programma gemaakt, wat helaas niet voor iedereen geschikt is, sorry. Wil jij deze module aanschaffen dan is het noodzakelijk dat jij en je paard de 7 basis grondwerk oefeningen beheersen. Je kunt dit leren via ons online ‘Grondwerk 2.0’ programma of door het behalen van je ‘Clicker Rosette Grondwerk Basis. Zodat wij zeker weten dat jij na het aanschaffen van deze module, het ook succesvol kunt afronden.

 • Waar brengt het je!

  Je leert waarom duurtraining zo belangrijk is.
  Je krijgt niet 1, 2 of 3 strategieën om duur te trainen bij je paard nee je krijgt er meer dan 10.
  Je krijgt gratis ons trainingsplan om je paard zelf, zolang als nodig, zijn voeten op te tillen.
  Het zorgt ervoor dat je niet alleen eenvoudige oefeningen kunt doen maar dat je alle grondwerk 2.0 oefeningen ook voor langere tijd kunt vragen aan je paard.
  En je leert hoe je het ‘zolang als’ principe kunt gaan toepassen tijdens het rijwerk.

 • Is het iets voor jou?

  Wil jij verder dan het standaard basis clickeren?
  Wil jij werken aan duur bij je paard op de grond?
  Wil jij de basisoefeningen ook voor langere tijd kunnen trainen?
  Wil jij na het grondwerk verder met longeerwerk of rijwerk?
  Dan is deze online cursus echt iets voor jou!

 • Wat krijg je!

  Je krijgt een webinar waarin we precies uitleggen hoe je duur kunt trainen.
  Je krijgt een groot aantal video’s waar we laten zien hoe je bij 2 verschillende oefeningen duur aanleert bij je paard.
  Je krijgt meer dan 10 strategieën hoe je duurt kunt aanleren.
  Je krijgt ons trainingsplan hoe je je paard kunt leren zijn voeten opgetild te houden terwijl zijn hoeven krabt.
  Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving waar alle informatie staat, levenslang (zolang wij de rekening betalen ; – )
  We begeleiden je door duidelijke oefeningen mee te geven.

 • En ...

  Weet je, je hoeft helemaal niet handig, slim of sterk te zijn om op onze manier je paard duur aan te leren. Je hoeft alleen maar onze stappen te volgen en het gaat jou ook lukken.
  Dat is het voordeel van een simpele en duidelijke training, opgebouwd in stappen die jou en je paard opzetten voor succes


Breng mij naar de kassa (PayPal)Je kunt vanaf 1 oktober 2020 alleen nog alle trainingen kopen voor 6 euro via PayPal.
 • Het beste voor jou!

  Weet dat onze kennis en ervaring, er is niemand in Nederland, niemand in Europa en misschien wel niemand ter wereld die meer ervaring heeft met clickeren met paarden dan wij, jou gaat helpen om snel je doel te bereiken.

  En dat we al deze kennis en ervaring voor jou in een mooie cursus hebben samengevat zodat jij je paard zelf duur kunt aanleren zowel bij grondwerk maar ook later bij rijwerk. Doordat je op de grond al het principe ‘zolang als’ hebt geïnstalleerd ga je problemen tijdens het rijwerk voorkomen omdat je op tijd hebt geïnvesteerd in het trainen van je paard.

 • Ja ik wil?

  Dat vinden wij fijn om te horen, nog belangrijker, wij weten zeker dat je paard het fijn vindt dat je in hem of haar wil investeren. We willen je bedanken namens ons en je paard dat je openstaat voor iets nieuws, dat je wil investeren in je paard.

  Klik op de knop hierboven en koop de online cursus “Het aanleren van duur bij je paard middels duurtraining.” en maak gebruik van de aanbieding van € 47 voor € 27. Weet dat als de teller op 00:00 staat dat je deze aanbieding niet meer te zien krijgt.

 • P.S.

  Mochten er omstandigheden zijn die er voor zorgen dat de duurtraining niet werkt bij jouw paard, en mochten deze zo erg zijn dat je er niet uitkomt met deze online cursus. Weet dan dat we je nog steeds kunnen helpen. Je kunt gebruiken maken van onze strippenkaart dienst, waarbij je een filmpje met je probleem kunt mailen. Het laatste redmiddel is dat wij je komen helpen, je krijgt dan 10% korting op ons normale tarief, omdat je deze cursus al hebt gekocht.

 • Kleine Lettertjes!

  Uh zijn er kleine lettertjes? Het antwoord is volgens ons “Nee”, we zijn ze nog niet tegen gekomen.
  Als je de training hebt gekocht krijg je binnen 1 werkdag toegang tot de online leeromgeving.
  We hopen dat je investeert in je paard en wensen je veel plezier bij het volgen van de online training.