Online Grondwerk 2.0 Basis

LETOP
Deze training is onderdeel van
ons afscheidscadeau aan de paardenwereld.
En vanaf 1 september 2020 is de prijs
1 euro
Mocht het niet werken mail dan even naar
conrad @ clickercoach . nl
(Zonder de spaties)

In deze cursus ga je ontdekken ...

 • Herken je dit?

  Je wilt met grondwerk beginnen. Je wilt met clickeren aan de slag. Je wilt dat je een supertrainer wordt, een trainer die je paard super vindt. Je wilt professionele begeleiding, je wilt zien hoe wij trainen, je wilt inzicht in onze trainingsplannen.
  Maar!
  Je woont in het buitenland.
  Eén keer in de maand clickerles gaat te langzaam.
  Wij hebben geen vaste trainingsroute naar jou toe.
  Je wilt flexibel zijn in wanneer je traint en / of wanneer je lest.
  Je wilt samen met een groep gelijkgestemde, van elkaar, leren. (Is dit belangrijk kijk dan naar het “Gold” programma)

 • Wij herkennen het!

  Wij kunnen ons dit zo goed voorstellen.
  Was het online grondwerk programma er maar toen wij nog alles moesten leren. Zodat we goedkoop, zonder reistijd, in ons eigen tempo, samen met ander op het tijdstip dat het ons goed uitkomt clickeren hadden kunnen leren.
  Helaas voor ons was dit niet mogelijk, wij hebben tienduizenden euro’s uitgegeven en de wereld rond gevlogen om clickeren te leren.
  Zodat we het voor jou veel gemakkelijker en betaalbaarder kunnen maken, om te zorgen dat paarden de best mogelijke clickertraining krijgen die er mogelijk is.

 • Wij kunnen je helpen!

  Er zijn mensen voor wie het “Gold” programma
  – misschien iets te veel is
  – te veel ondersteuning biedt, terwijl ze dat nog niet nodig hebben
  – te lang duurt, terwijl ze graag in 6 maanden willen leren clickeren
  – te uitgebreid is omdat ze gewoon eerst eens even willen kijken wat clickeren is

  Speciaal voor jou hebben wij het “Online Grondwerk 2.0 Basis” programma ontwikkeld. De online cursus die van jou een supertrainer maakt, een trainer die je paard super vindt. Er gaat (bijna) niets boven live trainen. We zeggen expres bijna niets. De deelnemers geven aan ons terug dat dit een mooie tussen variant is. De maandelijkse webinar waarin alles wordt uitgelegd en de video’s die het eindresultaat maar ook de stappen daarnaar toe laten zien.  We hebben een unieke combinatie gemaakt die ervoor zorgt dat jij krijgt wat je nodig hebt ongeacht waar je woont of hoe je leert.

 • Hoe!

  We hebben gekeken hoe mensen leren, we hebben onze jaren lange ervaring gebruikt om een programma te maken waar iedereen en elk paard mee uit de voeten kan. We geloven niet in even iets snel leren. Iets wat nieuw is, wat heel anders dan alles wat bestaat kost nu eenmaal tijd. Daarom dat we voor langere tijd met je aan de slag gaan, je krijgt materiaal wat je “levenslang”* kunt terugkijken.
  *zolang wij natuurlijk de rekening blijven betalen.

 • Waar brengt het je!

  Je leert clickeren.
  Je leert grondwerk.
  Je wordt een trainer, een supertrainer.
  Jij en je paard leren de 7 basisoefeningen, misschien nog wel beter dan mensen die zelf trainen.
  Je wordt professioneel begeleid door gecertificeerde clickercoaches.
  Je krijgt een betere band met je paard.
  Je werkt samen met je paard op basis van vertrouwen.
  Je kunt heel gemakkelijk nieuwe dingen aan je paard aanleren omdat je niet een oplossing hebt gekregen maar hebt geleerd om de clickertools te gebruiken.
  Je hebt honger naar meer gekregen, misschien wel naar clickeren onder het zadel.

 • Is het iets voor jou?

  Heb je altijd al grondwerk met je paard willen doe?
  Heb je altijd al willen clickeren maar was er geen gecertificeerde clickercoach bij jou in de buurt?
  Wilde je graag de 7 basisoefeningen leren door te kijken naar ons en anderen?
  Mocht je het fijn vinden om elke week, op maat gegeven feedback te ontvangen over jouw training, met jouw paard in jouw omgeving, dan kun je dit tegen een gereduceerd tarief krijgen. (dit is wel een standaard onderdeel in het “Gold” programma)

  Dan weten wij zeker dat dit programma voor jou gemaakt is. Je zult meer krijgen dan je vooraf had kunnen bedenken.

 • Wat krijg je!

  Een programma wat 6 maanden lang duurt, je krijg elke maand intensieve professionele begeleiding. Je krijgt maandelijks een webinar waarin we uitleggen wat je de komende maand gaat doen. Je krijgt video materiaal van hoe het moet en wat je doet als het net iets anders gaat. Je krijgt “levenslang” toegang tot een online leeromgeving waarin je alle webinars en video’s kunt terugkijken. Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep van (oud)deelnemers om met “lotgenoten” te praten en te kletsen over je paard, de training en het programma.

 • En ...

  We zijn zo overtuigd van het programma dat als jij het naar één maand niets vindt dat je gewoon je geld terug krijgt.

Breng mij naar de kassa (Ideal)Zodat ik morgen kan beginnen.
 • Het beste voor jou!

  Je leert grondwerk, je wordt een goede trainer, je krijgt een betere band, je krijgt sneller mooie resultaten met je paard. Je legt een super fundament voor alles wat je hierna met je paard wilt gaan doen.

 • Ja ik wil?

  Dit  programma is voor iedereen, de “Gold” variant daarentegen niet. Het programma is een grote investering in jezelf. We willen niet dat je over één nacht ijs gaat.
  Ben je (nog steeds) enthousiast click dan op bovenstaande knop om het programma aan te schaffen. De waarde van dit programma is € 97, wij willen het voor jou om kennis te maken aanbieden voor € 47.

 • P.S.

  Weet dat dit een investering is in jezelf, je gaat hier nog heel lang de vruchten van plukken. Je kunt het toepassen op je eigen paard maar ook op elk ander paard omdat je hebt ontdekt hoe de clickertools werken.

 • Kleine Lettertjes!

  PASOP:
  Clickeren kan verslavend zijn. Het kan zijn dat je paard niets anders meer wil dan deze ethische, wetenschappelijk onderbouwde en motiverende manier van trainen.
  En zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben
  😉

Belevingsartikel 'Starten met Clickeren' in de BIT 2017

Wil je weten wat de BIT schrijft over ons bedrijf clickercoach.nl en 'Starten met Clickeren' in een artikel van 5 pagina's in de BIT 243 februari 2017, klik op het plaatje of de link en je kunt als nog het belevingsartikel 'Starten met Clickeren' lezen. Dorien van Dijk wilde als hoofdredacteur van de BIT zelf weleens ervaren hoe clickertraining bij paarden werkt. Ze had al zoveel gehoord over het clickeren met paarden en in dit artikel beschrijft zij hoe ze het beleefd heeft.

Wil jij ook leren clickeren met je paard, start dan vandaag nog met ons online programma 'Online Grondwerk 2.0' wat vroeger 'Online 7 basics bronze' heette.

Link naar het belevingsartikel 'Starten met Clickeren' BIT 243 2017.

Hoe verhouden de grondwerk programma's zich.
Klik hier als je toch liever gaat voor het gold programma.