Longeerwerk Basis
positief en belonend longeren in 6 maanden.

LETOP
Deze training is onderdeel van
ons afscheidscadeau aan de paardenwereld.
En vanaf 1 september 2020 is de prijs
1 euro
Mocht het niet werken mail dan even naar
conrad @ clickercoach . nl
(Zonder de spaties)

In deze cursus ga je ontdekken ...

 • Herken je dit?

  Je hebt een jong paard en hebt besloten dat je dit paard anders gaat opleiden.
  Of je hebt al een wat ouder paard en denkt ik wil hiermee anders om gaan.
  Of je wilt leren longeren met je paard op een andere manier.
  Of je hebt een paard wat op de traditioneel manier niet te trainen is.
  Of je hebt ingezien dat op een positieve en belonende manier werken met je paard voor beide veel fijner is, zorgt voor een betere band en echt samenwerken is.

  In alle gevallen ben je hier op de juiste plaats. De longeercursus, gaat over het longeren van je paard, het scholen van je paard aan de hand op één lijn, op dubbele lijnen en met heupteugels. Misschien wel omdat jij je paard aan het opleiden bent, misschien wel omdat jij je paard naast rijden ook op een andere manier beweging wil geven, misschien wel om je paard op de grond alvast voor te berijden voor het rijwerk, misschien om je paard goed te gymnastiseren of om het welzijn van je paard te verbeteren.

 • Wij herkennen het!

  We zien het zo vaak, mensen die hun paard longeren op een manier die niet echt ergens aan bijdraagt, wij noemen dit vaak rondslingeren.
  Of mensen die hun paard willen gaan inrijden zonder eerste de basis aan je paard aan te leren waardoor de kans op weerstand, onbegrip of ongelukken groter wordt dan nodig is.
  Of mensen die hun paard aan het longeren zijn op een manier waarbij het paard duidelijk laat zien dat hij het niet fijn vind, de resultaten uitblijven en het niet echt op samenwerken lijkt.
  Paarden die niet op de juiste wijze worden voorbereid op het rijwerk, of die al te vroeg onder het zadel komen waarbij ze niet sterk genoeg zijn, of nog erger nog niet volgroeid.

 • Wij kunnen je helpen!

  We hebben jarenlang de grootste africhtingsstal gehad voor zadelmak maken, aanrijden en doorrijden van Nederland. We hadden continue 20+ paarden in training staan. En dan niet de gemakkelijkste paarden. Onze aanpak was vriendelijk, systematisch en resultaatgericht, wat er voor zorgde dat zelfs de lastigste paarden bij ons een normaal, goed en braaf rijpaard werd. Niet dat het ooit ons doel was geweest om alleen maar lastige en gestoorde paarden in te rijden, maar zo gaat het soms. Onze klanten hadden vaak te dure paarden, met een te goed papier om ze weg te doen, als het ergens anders niet lukt.
  We zijn natuurlijk niet blij dat er zo met paarden wordt omgegaan. Wij zijn wel blij dat wij deze paarden hebben mogen helpen. We zijn ook blij dat het ons heeft geleerd een manier van werken te bedenken dit super goed werkt. Waarbij het bijzondere was dat wij alleen maar op een positieve en belonende manier trainde en toch geweldige resultaten behaalde, terwijl ze ergens anders niet te trainen waren.
  Al deze kennis en ervaring zetten we nu in om jouw te helpen je eigen paard te trainen. Waarbij we er van uitgaan dat jouw paard vele malen gemakkelijker te trainen is dan wat wij dagelijks deden. Als onze aanpak al zo goed werkte bij ‘verpeste’ paarden, bedenk dan eens hoe goed de aanpak wel niet moet werken bij groene of normale paarden.
  We zijn gestopt met tellen bij 500 paarden, niemand heeft meer ervaring in het zadelmak maken, aanrijden en doorrijden dan wij.

 • Hoe!

  We hebben al onze kennis en ervaring gebruikt om een mooie cursus “Longeerwerk Basis’ te  maken.
  In 26 weken leren wij jou stap voor stap te longeren.
  De gehele cursus is online te volgen, vanachter je pc, laptop of ipad.
  We hebben alle stappen op video vastgelegd vanuit diverse hoeken zodat je precies weet hoe je het zelf kunt doen.
  De video’s laten goed zien welke stappen je moet volgen, hoe je de oefeningen moet uitvoeren.
  Met als resultaat: jij die weet hoe je een paard op een correcte wijze moet longeren aan één en twee lijnen. Een paard wat goed, correct en ontspannen aan de longe loopt. En dit alles op de meest vriendelijke, positieve en belonende manier van trainen die wij kennen.
  Je gaat het namelijk aanleren door gebruik te maken van clickertraining, een trainingsaanpak gepasseerd op wetenschappelijke principes, die rekening houdt met de leertheorieën.

 • Waar brengt het je!

  Het zorgt ervoor dat je niet alleen in de praktijk weet hoe het longeren gaat, maar we gaan je ook helpen om de theorie achter het longeren te gaan begrijpen. We gaan je uitleggen hoe je de optuiging doet, hoe jij werkt met bijzetteugels. We gaan je laten ervaren hoeveel correct lichaamstaalgebruik je kan helpen bij het longeren. En misschien nog wel het belangrijkste van allemaal we gaan je leren kijken, zodat jij kunt zien hoe je paard loopt en of dat hij correct loopt.
  En aan het einde van het ‘Longeerwerk Basis’ programma, longeren met je paard op de meest positieve en belonende manier loopt je paard correct in stap, draf en galop aan de longe. Kun jij mooie overgangen maken, schakelen en tempowisselingen binnen de gangen uit je paard ‘rijden’. En dit allemaal als voorbereiding op het ‘Longeerwerk Advanced’ waar je kunt gaan werken aan stelling, buiging en oprichting. Waar we de kwaliteit van de stap, draf en galop nog verder gaan verbeteren en waar je nog beter het verschil tussen ontspanning, spanning en aanspanning  gaat leren zien.
  Met als doel het welzijn van je paard te vergroten, je paard op een andere manier dan rijden beweging te geven en je paard voor te bereiden op het latere rijwerk.

 • Is het iets voor jou?

  Wil jij je jonge paard op een andere manier gaan zadelmak maken, aanrijden en doorrijden?
  Wil jij graag met je oudere paard op een andere manier omgaan of misschien wel herscholen?
  Wil jij leren longeren op een aan manier?
  Wil jij jouw paard op een manier trainen die zelfs werkt bij paarden waar de traditionele manier niet meer werkt?
  Heb jij ingezien dat op een positieve en belonende manier werken met je paard voor beide veel fijner is, zorgt voor een betere band en veel beter werkt omdat je echt op een gelijkwaardige manier samenwerkt.

  In alle gevallen ben je hier op de juiste plaats, dan is deze online cursus echt iets voor jou!

 • Wat krijg je!

  Ik kan beter zeggen wat je niet krijgt.
  Je krijgt een eigen leeromgeving:
  – waar per week wordt uitgelegd wat je gaat doen
  – waar je van alle stappen één of meerdere video’s vindt hoe je dit moet aanleren
  – waar je ook krijgt te zien wat je moet doen als het anders gaat dan gepland
  – waar je ondersteunende blogs en vlogs krijgt om je nog meer achtergrond informatie te geven
  – waar je trainingskaarten krijgt waarop staat aangegeven wat je per week moet doen, hoe vaak en wat de kwaliteit moet zijn, om je nog meer op te zetten voor succes.

  Maar het meest trots zijn we op de tweewekelijkse ONLINE VIDEO COACHING die gratis bij dit online ‘Longeerwerk Basis’ programma zit.
  Elke twee weken kun jij je eigen gemaakte video’s insturen, waarbij je aangeeft over welke video’s, stappen of onderdelen je vragen hebt, vastloopt of feedback wil. Wij bekijken de video’s zodat we jou hele precieze, positieve en constructieve feedback kunnen geven, met als enige doel: jou en je paard op zetten voor nog meer succes.
  We nodigen je elke 2 weken uit in onze virtuele coachingsruimte waarbij je realtime, interactief en online door ons wordt gecoacht. We behandelen 2 zaken van jou en geven altijd één ding extra mee vanuit onze expertise.
  En niet te vergeten al deze online video coaching sessies worden opgenomen en kun jij gedurende 4 dagen terugkijken, altijd, overal en vol automatisch.
  Ben je niet technisch, geen zorgen, wij ook niet. Het is zo simpel een kind kan de was doen. Om hier zeker van te zijn hebben we alles uitlegt middels video’s en een digitale instructie. Als jij op internet iets kunt opzoeken dan kun je ook met onze virtuele coachingsruimte werken.
  Geloof me er is niemand, geen enkele trainer, geen enkel paardenbedrijf die dit doet!!

  Oja, had ik al gezegd dat je levenslang (zolang wij de rekening betalen 😉 toegang hebt tot al het materiaal, dat je het zo vaak als je wilt kunt terugkijken.
  En dat je een eigen besloten Facebook groep hebt waar je met mede cursisten kunt praten over het longeerwerk. Waar je vragen kunt stellen aan meer ervaren cursisten, de beste manier van leren is om als meer ervaren student het uit te leggen aan een minder ervaren student.

 • En ...

  Weet je, je hoeft helemaal niet handig, slim of sterk te zijn om op onze manier je paard te leren longeren. Het is een vriendelijke en positieve aanpak die al bij 500+ paarden heeft gewerkt, zonder druk, geweld of straffen.
  Gewoon door een simpele en duidelijke training, opgebouwd in stappen die jou en je paard opzetten voor succes.


Breng mij naar de kassa (PayPal)Je kunt vanaf 1 oktober 2020 alleen nog alle trainingen kopen voor 6 euro via PayPal.
 • Het beste voor jou!

  Weet dat onze kennis en ervaring, er is niemand in Nederland, niemand in Europa en misschien wel niemand ter wereld die meer paarden zadelmak heeft gemaakt dan wij, waardevol is.

  En dat we al deze kennis en ervaring voor jou in een mooie cursus hebben samengevat zodat jij je paard zelf kunt leren longeren, voor kunt bereiden op het rijwerk, op een correcte beweging kunt geven zonder te rijden en het welzijn van je paard verhogen. Doordat je een goede basis gaat leggen op de grond, ga je problemen onder het zadel voorkomen omdat je op tijd hebt geïnvesteerd in het trainen van je paard.

 • Ja ik wil?

  Dat vinden wij fijn om te horen, nog belangrijker, wij weten zeker dat je paard het fijn vindt dat je in hem of haar wilt investeren. We willen je bedanken namens ons en je paard dat je openstaat voor iets nieuws, dat je wilt investeren in je paard.

  Klik op de knop hierboven en koop de online cursus “Longeerwerk Basis’ de longeren met je paard op een positieve en belonende manier en maak gebruik van de tijdelijke aanbieding van € 247 voor € 197. Weet dat als de teller op 00:00 staat dat je deze aanbieding niet meer te zien krijgt.

 • P.S.

  Mochten er al longeerproblemen zijn, en mochten deze zo erg zijn dat je er niet uitkomt met deze online cursus. Weet dan dat we je nog steeds kunnen helpen. Je kunt gebruiken maken van onze strippenkaart dienst, waarbij je een filmpje met je probleem kunt mailen. Het laatste redmiddel is dat wij je komen helpen, je krijgt dan 50% korting op ons revalidatie / reïntegratie tarief, omdat je deze cursus al hebt gekocht.

 • Kleine Lettertjes!

  Uh zijn er kleine lettertjes? Het antwoord is volgens ons “Nee”, we zijn ze nog niet tegen gekomen.
  Als je de training hebt gekocht krijg je binnen 1 werkdag toegang tot de online leeromgeving.
  We hopen dat je investeert in je paard en wensen je veel plezier bij het volgen van de online training.