Werken met secundaire reinforcers
bij het clickertrainen van je paard

LETOP
Deze training is onderdeel van
ons afscheidscadeau aan de paardenwereld.
En vanaf 1 september 2020 is de prijs
1 euro
Mocht het niet werken mail dan even naar
conrad @ clickercoach . nl
(Zonder de spaties)

In deze cursus ga je ontdekken ...

 • Herken je dit?

  Je bent al een tijdje aan het clickeren en je wilt meer.
  Je bent al een tijdje aan het clickeren en je wilt sneller vooruit.
  Je bent al een tijdje aan het clickeren en je merkt dat de motivatie bij je paard afneemt
  Je bent al een tijdje aan het clickeren en je merkt dat je paard complexere, ingewikkeldere of zwaardere oefeningen niet zo handig aan te leren zijn.
  Je wilt de overstap van het grondwerk naar het longeerwerk maken en merkt dat je iets extra’s nodig hebt als het gaat om motiveren en belonen.
  Je wilt niet meer belonen voor wat al bekend is, en tot het standaard repertoire behoord.
  Je merkt dat je paard de beloningen ervaart als belediging en vraagt je af hoe je het belonen kunt afbouwen en de resultaten behouden.

 • Wij herkennen het!

  Wij herkennen dit. Het aanleren van iets nieuws, nieuw gedrag bij je paard is simpel en eenvoudig, zeker als het gaat om grondwerk. Maar dan komt de volgende uitdaging, longeerwerk of rijwerk. Je gaat ineens meer aan je paard vragen, het gedrag wordt complexer, de inspanning wordt groter en het werk zwaarder. Toen wij hiermee te maken kregen was er niemand die ons kon helpen, wij hebben zelf moeten uitvinden wat slim is en wat werkt. Het antwoord was niet meer primaire beloningen geven, het was slim afbouwen bij bestaande oefeningen en zodat je dezelfde beloning kunt gebruiken bij nieuwe oefeningen. Het klinkt simpel maar in de praktijk was het nog niet zo gemakkelijk, het qua allemaal erg nauw.
  Weet dat wij al het uitzoekwerk hebben gedaan en dit graag met jou delen.

 • Wij kunnen je helpen!

  Soms is de beste manier om het zelf uit te vinden dan weet je daarna van de hoed en de rand. Het enige nadeel is dat het heel veel tijd, doorzettingsvermogen en frustratie kost. Wij willen jou dit allemaal besparen. Toen wij eenmaal door hadden hoe je het beste met secundaire reinforces kunt werken en misschien nog wel belangrijker primaire reinforcers goed kunt afbouwen hebben we deze aan tientallen, honderden, misschien wel duizenden mensen aangeleerd.

 • Hoe!

  We hebben een mooi online programma gemaakt, wat helaas niet voor iedereen geschikt is, sorry. Wil jij deze module aanschaffen dan is het noodzakelijk dat jij en je paard de 7 basis grondwerk oefeningen beheersen. Je kunt dit leren via ons online ‘Grondwerk 2.0’ programma of door het behalen van je ‘Clicker Rosette Grondwerk Basis. Zodat wij zeker weten dat jij na het aanschaffen van deze module, het ook succesvol kunt afronden.

 • Waar brengt het je!

  Je leert waarom werken met secundaire reinforcers zo belangrijk is.
  We gaan je laten zien hoe je de beste secundaire reinforcers voor je paard vindt.
  Je gaat leren hoe je secundaire reinforcers aan je paard aanleert.
  Maar nog belangrijker we gaan je 7 fases aanbieden om de primaire reinforcers af te bouwen.
  Het zorgt ervoor dat je veel gemakkelijker verder kunt naar longeerwerk of rijwerk oefeningen.
  Het maakt dat je ingewikkeldere, complexere en zwaardere oefeningen kunt trainen met dezelfde beloningen.

 • Is het iets voor jou?

  Wil jij verder dan het standaard basis clickeren?
  Wil jij werken aan een alternatieve manier van belonen?
  Wil jij sneller vooruit met longeerwerk en rijwerk?
  Wil jij de basisoefeningen ook kunnen vragen zonder beloning?
  Wil jij je paard ook leren motiveren op een andere manier?
  Dan is deze online cursus echt iets voor jou!

 • Wat krijg je!

  Je krijgt een webinar waarin we precies uitleggen hoe je kunt werken met secundaire reinforcers.
  Je krijgt een groot aantal video’s waar we laten zien hoe je bij een specifieke oefening de stap kunt maken van primaire naar secundaire beloningen.
  Je krijgt meer dan 6 fases aangeboden hoe je primaire beloningen kunt afbouwen.
  Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving waar alle informatie staat, levenslang (zolang wij de rekening betalen ; – )
  We begeleiden je door duidelijke oefeningen mee te geven.

 • En ...

  Weet je, je hoeft helemaal niet handig, slim of sterk te zijn om op onze manier te werken met secundaire reinforcers. Je hoeft alleen maar onze stappen te volgen en het gaat jou ook lukken. Dat is het voordeel van een simpele en duidelijke training, opgebouwd in stappen die jou en je paard opzetten voor succes.


Breng mij naar de kassa (PayPal)Je kunt vanaf 1 oktober 2020 alleen nog alle trainingen kopen voor 6 euro via PayPal.
 • Het beste voor jou!

  Weet dat onze kennis en ervaring, er is niemand in Nederland, niemand in Europa en misschien wel niemand ter wereld die meer ervaring heeft met clickeren met paarden dan wij, daarom zijn wij in staat om jou te helpen snel je doel te bereiken.

  En wij hebben al onze kennis en ervaring voor jou in een mooie training samengevat zodat jij je paard en je paard leren om met secundaire reinforcers te werken. Als je eenmaal het concept begrijpt dan kun je het zowel bij grondwerk maar ook later bij longeer en rijwerk gebruiken. Doordat je op de grond al het belonen met secundaire reinforcers hebt geïnstalleerd wordt het nog gemakkelijker om hetzelfde te doen bij longeer en rijwerk. En ga je problemen tijdens het rijwerk voorkomen omdat je op tijd hebt geïnvesteerd in het trainen van je paard.

 • Ja ik wil?

  Dat vinden wij fijn om te horen, nog belangrijker, wij weten zeker dat je paard het fijn vindt dat je in hem of haar wil investeren. We willen je bedanken namens ons en je paard dat je openstaat voor iets nieuws, dat je wil investeren in je paard.

  Klik op de knop hierboven en koop de online cursus “Het werken met secundaire reinforcers en het afleren van primaire beloningen.” en maak gebruik van de aanbieding van € 47 voor € 27. Weet dat als de teller op 00:00 staat dat je deze aanbieding niet meer te zien krijgt.

 • P.S.

  Mochten er omstandigheden zijn die er voor zorgen dat de training ‘Werken met secundaire reinforcers’ niet werkt bij jouw paard, en mochten deze zo erg zijn dat je er niet uitkomt met deze online cursus. Weet dan dat we je nog steeds kunnen helpen. Je kunt gebruiken maken van onze strippenkaart dienst, waarbij je een filmpje met je probleem kunt mailen. Het laatste redmiddel is dat wij je komen helpen, je krijgt dan 10% korting op ons normale tarief, omdat je deze cursus al hebt gekocht.

 • Kleine Lettertjes!

  Uh zijn er kleine lettertjes? Het antwoord is nomraal ‘Nee’.
  Maar deze keer is het ‘Ja’, je moet namelijk kunnen aantonen dat jij en je paard de 7 basis oefeningen van het grondwerk 2.0 basis beheerst. Dat kan door het volgen van ons online programma ‘Grondwerk 2.0 Basis’ of door het behalen van je clicker rosette ‘Grondwerk Basis’, wat je kunt aanvragen als je ergens anders de 7 basisoefeningen hebt geleerd.

  Als je de training hebt gekocht krijg je binnen 1 werkdag toegang tot de online leeromgeving.
  We hopen dat je investeert in je paard en wensen je veel plezier bij het volgen van de online training.