Klik op de afbeelding om naar de site te gaan!

ClickerCoach.nl

Is het bedrijf van Wendy Misran & Conrad van Pruijssen.
Zij zijn twee hele ervaren en gecertificeerde clickertrainers die samen al bijna 50 jaar ervaring hebben in het trainen van paarden. Zij maken gebruik van het clicker principe, volgens hen de meeste vriendelijke, prettigste en efficiënte manier voor het trainen van paarden.
Zij geven les aan huis, verzorgen lezingen en workshops en hebben tegenwoordig ook al hun kennis gebundeld in online trainingen. Deze online trainingen zijn te volgen via deze site: www.horseacademyonline.nl

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan!

Trailermakmaken.nl

Trailermak maken is een vak apart, Conrad van Pruijssen is de expert op dit gebied.
Hij is gestopt met tellen bij 2500 paarden, in 99,9956% zijn deze paarden succesvol trailermak gemaakt (bij 11 paarden is het niet gelukt). Vroeger haalde hij de paarden aan huis op en werden ze door hem op zijn eigen locatie getraind. Hij heeft al zijn kennis en ervaring omgezet in een online programma zodat het voor iedereen mogelijk is om zelf zijn of haar paard trailermak te maken in je eigen tempo en op je eigen locatie.

Hier kan jouw bedrijfsnaam komen!

Horse Academy Online is de portaal voor online paarden cursussen.
Heb jij zelf een paarden bedrijf en wil jij graag ook jouw kennis online verkopen, maar heb je geen zin in al het internet gedoe. Weet dan dat wij jou graag ontzorgen door jouw cursus(sen) om te bouwen naar een online cursus. Jouw cursus online aan te bieden, te promoten en te zorgen voor gehele afhandeling, inclusief maandelijkse uitbetaling van de door jouw verkochte cursussen.
Heb je interesse om jouw cursussen ook via onze site www.horsecademyonline.nl te verkopen, neem dan even contact met ons op.

Ken jij paardenmensen / paardenbedrijven waarvan jij vindt dat hun training niet mag ontbreken op deze online paardencursussen marktplaats laat het ons dan ook even weten.
Stuur dan een mail met de naam van het bedrijf, de naam van de eigenaar, de naam van de cursus en als het kan ook een telefoonnummer naar ons. Dan gaan wij dit proberen te regelen, als het gelukt is dan krijg jij van ons gratis toegang tot de cursus "Trainingspsychologie van het Paard".